Ben jij niet tevreden met jezelf of jouw leven? Ontdek wat jij kan veranderen...

Home » bijbel met heerlijke recepten

Bijbel met heerlijke recepten.

Hoe jij gezond kan blijven door lekkere en makkelijke recepten te bereiden en hierdoor af te slanken om na een week al resultaten te zien. Geniet van iedere maaltijd elke dag zodat je uitkijkt naar elke maaltijd die op tafel komt. 

LEKKERE RECEPTEN OM AF TE SLANKEN

 

Help! Ik probeer steeds af te slanken maar het lukt niet. Ik moet steeds dingen leren eten van de diëtist maar voor mij werkt het gewoon niet. Ik krijg naturel yoghurt of een shake niet weg omdat ik het gewoon niet lekker vindt. Wat nu? Ik ben alweer in twee week tijd 5 kilo aangekomen...

Dit horen wij mensen veel vaker.

En ja! inderdaad wij hebben allemaal een eigen verantwoordelijkheid als volwassenen. We moeten het zelf maar fiksen of toch niet? Hoe zou het zijn als er een dieet was waarbij je gewoon kan blijven eten wat jij lekker vindt. Alleen met wat kleine aanpassingen zodat jij wel doelgericht met resultaat afslankt?

Ontdek wat voor jou BETER werkt.

WEETJES EN FEITEN

Wist je dat Nederland een omgeving is waarbij wij veel te maken krijgen met veel goedkoop energierijk voedsel. Te veel vetten en suikers en te weinig voedingstoffen. Alleen al in regio Amsterdam hebben 40,2% procent van de mensen overgewicht. Dat is ongeveer 600.000 duizend mensen in Groot-Amsterdam. Wil jij gezonder eten en afslanken?

Goed bezig zeg! download gratis weekmenu.

 

70% VAN DE MENSEN BIJ DE HUISARTS, KUNNEN MET EEN GOED VOEDINGSADVIES NAAR HUIS. 

 

Gezond eten is Fysiek als mentaal beter voor jou!

Mensen voelen zich sneller depressief en krijgen sneller psychische klachten door te weinig gezonde voedingstoffen. Ons lichaam bestaat uit meer dan honderd miljard cellen die allemaal gevoed moeten worden.
Niet alleen de maag vullen maar ook de cellen voeden.

Zeven op de tien mensen bij de huisarts kunnen met gezond en goed voedingsadvies naar huis. Maar wij krijgen meestal chemische medicijnen om ons beter te voelen.
Het is wetenschappelijk bewezen dat 70% van alle ziekten komt door slechte eetgewoonten en veel te weinig inname van gezonde voedingstoffen. Door gebrek aan voedingstoffen krijgen mensen een slechtere weerstand. Waardoor schadelijke bacteriën en virussen sneller de kans krijgen om zich in het lichaam te nestelen. 

Lees hieronder verder over zelfzorg op microbasis tegen Coronavirus.

ZELFZORG COVID19 (CORONA) 

Coronavirus voeding advies van de dokter. Dokter verteld over welke voeding bij corona en zelfzorg covid-19 hoe voorkom je corona en hoe bouw je weerstand tegen
COVID-19. De kans op virussen worden verhoogd door een tekort aan voedingstoffen waaronder Vitamines, mineralen en essentiële nutriënten.

Wat kun je doen om de kans op Covid-19 te verkleinen en een goede weerstand tegen op te bouwen.

Zink: 

Zink is belangrijk voor een goed functionerend immuunsysteem.
Het lichaam heeft tussen de 10 en 20 mg per dag nodig. 

Zink zorgt er in combinatie met Selenium, ook voor een mooiere huid en wordt door veel vakkundige beauty salons geadviseerd als ondersteunende voedingssupplement.

Hieronder de top 5 van voedingsmiddelen met daarin het meeste gehalte aan zink.

  • Oesters bevatten het meeste zink van alle voedingsmiddelen (ongeveer 59,2 mg per 100 g). 2 oesters per dag zorgen voor de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Daarnaast is er een aantal voedingsmiddelen die ongeveer 8mg per 100 gram zink bevatten en dat zijn:
  • Pompoenpitten;
  • Lijnzaad;
  • Paté;
  • Rundvlees. Een portie rundvlees van 200 g voorziet in de dagelijkse behoefte aan zink. 

Hier gezonde recepten.

Kijk en lees hieronder verder als je graag wil weten wat nog meer helpt tegen virussen.

 

GEZOND ETEN OM KANS OP VIRUSSEN EN ANDERE ZIEKTES TE VERKLEINEN. 

QUERCETINE:

Quercetine is een belangrijke stof die kan helpen bij de afweer in het lichaam.
Je hebt ongeveer 500 tot 1.000 mg per dag nodig.
Deze voedingsstof zit in veel voedingsmiddelen zoals ui en kappertjes, maar dan moet je wel meer dan een kilo eten per dag!
Dat is een beetje onwerkelijk en dit kunt u dus beter innemen als supplement.

Omega 3 Vetten zorgen voor een optimale opname van Quercetine, dus het advies is om het supplement te nemen naast omega 3 vet. 

Gezond eten helpt. Gezonde recepten.

SELENIUM:

Selenium is een zogenaamd sporenelement.
De belangrijkste bron van selenium zijn paranoten.
In 100 gram van deze noten zit 1917 microgram.
Een paar noten per dag is dus al voldoende.

De volgende groepen voedingsmiddelen die veel selenium bevatten zijn allemaal  vissoorten: zalm, poon, tonijn, haring, makreel en ansjovis.

Daarnaast bevatten een aantal noten en pitten ook veel selenium, te weten zonnebloempitten, chiazaad en cashewnoten. Leuke recepten. 

Maar je kunt selenium ook kopen in vorm van supplement.

Vindt hieronder jouw levensreddende supplementen.

BELANGRIJKE VITAMINES.

VITAMINE C:

De mens kan zelf geen Vitamine C aanmaken en moet het innemen via de voeding of supplementen. Om scheurbuik te voorkomen is ongeveer 50 tot 75mg per dag nodig. Vitamine C is erg belangrijk voor het immuunsysteem en de afweer in het lichaam. 
Voeding met veel vit-C: 
Paprika, zwarte bessen, spruitjes, peterselie en boerenkool bevat meer dan 100mg per 100 gram en zijn daarmee belangrijke voedingsmiddelen. Kiwi’s, aardbeien, rode kool en spinazie bevatten ongeveer 50mg Vitamine C per 100 gram.

Veel mensen eten te weinig groente en hebben dus een relatief Vitamine C tekort.
Vindt hier Gezonde en lekkere recepten.

VITAMINE D

Heel veel mensen hebben een Vitamine D tekort.

Voedingsmiddelen die veel Vitamine D bevatten zijn met name soorten vette vis te weten sardientjes, ansjovis, forel, zalm, makreel en haring.

Daarnaast bevat eieren ook veel Vitamine D.
Gezond eten is belangrijk. Gezonde en heerlijke recepten.

Het lichaam kan zelf Vitamine D maken door middel van zonlicht. Advies is om op een zonnige dag minimaal 15 minuten met kleding in de zon te zitten. 

Hieronder wat heerlijke effectieve superfoods om kansen op ziek worden te verkleinen.

Vindt hier je superfood fit pakket.

GEZONDSTE SHAKE VAN NEDERLAND

TIPS EFFECTIEF AFVALLEN.

WAT IS EEN EIWIT SHAKE

De meeste eiwit shakes zijn maaltijdvervangers. 
Shake is vaak in poeder vorm wat gemengd wordt in water, melk, sojamelk, yoghurt, etc.

Dit komt door de hoge dosis eiwitten en vezels wat de shake bevat. 
Advies is dan ook om een shake te nuttigen die min 20 Gram eiwit, vezels, vitaminen en mineralen bevat per portie om een voldaan gevoel te krijgen.

 

VOORDELEN VAN EIWIT SHAKES

Het is afhankelijk van jouw eisen, makkelijk en snel te bereiden max 5 min.

Hersteld de spieren na inspanning.

Houdt jou en je spieren gezond en instant. 

Voedt jou en je spieren waardoor jij minder trek hebt en daarnaast je spieren veel sneller opbouwt. (spieren kweken tijdens en na het sporten)

Grote supporter bij gezond afslanken als je de shake 2X per dag nuttigt. 

 
SOORTEN EIWITTEN OF PROTEINS.

WHEY PROTEINS.

In het Nederlands ook wel wei genoemd. Deze eiwit is afkomstig van melk en bevat spijsverteringsenzymen en essentiële aminozuren. De whey proteins zijn het snelste door het lichaam op te nemen.

CASEÏNE

Caseïne is een weer een dierlijk eiwit dat voornamelijk in melk voorkomt. 80% van de melk eiwit is Caseïne. De andere eiwitten in melk zijn dus whey. Caseïne is een langzaam eiwit, wat een langdurig voller gevoel geeft. Omdat het langer duurt voordat het opgenomen is in het lichaam. Dus spierafbraak op termijn herstelt. (Minder spierpijn)

SOJA PROTEINS.

Soja wordt door vegetariërs, sporters en andere doelgroepen met melk allergie gebruikt, Soja proteins zijn afkomstig van sojabonen (niet dierlijk) bevat veel essentiële eiwitten.

EI

Ei is een duur eiwit en dat wordt alleen in de duurste shakes gebruikt. Ei komt van het wit van de eieren en is daardoor vetvrij. Het is makkelijk op te nemen in het lichaam. Het bevat een nog completer scala aan aminozuren dan whey.

Met andere woorden voor eiwit van een ei kun je beter een eitje koken of bakken in koko`s olie voor de gezonde metabolisme. 

 

GEVAREN EN NADELEN VAN TE VEEL EIWITTEN.

NADELEN VAN EIWITSHAKES

Afhankelijk van de soort shakes kunnen ze veel calorien bevatten dus ben jij een echte sporter? Dan is dit geen probleem dan ben je het zelfs hard nodig. Bekijk jou situatie goed!

Neem max 30 gram eiwitten per maaltijd anders kan dit schadelijk zijn voor de lever en je darmen.

Neem als fanatieke sporter op een dag niet meer dan 2 gram eiwitten per kilogram lichaamsgewicht. Let op: Laat je goed informeren over jouw situatie. 

GEVAREN VAN EIWITSHAKES

Voor gematigde gebruikers 2X shake per dag en max 30 gram eiwit per portie, zitten NIET in de gevaren zone.

Bij te grote innames kunnen eiwit shakes grote schade aan het lichaam brengen.

Mensen die zich niet laten informeren en eiwit shakes gaan bunkeren verhogen de kans op een hartstilstand of zeer ernstige lever en darm ziekten. Ook verhoogt het de kans op psychische klachten. 

Bekijk hier top kwaliteit natuur FIT pakketten.

Van dik naar gespierd.

 

We hebben al zoveel aan ons hoofd.
We krijgen er steeds meer bij maar jij hebt al maanden of al jaren een doel om aan te werken alleen het lukt steeds niet om eraan toe te komen.  
Tip: Als je gespierd wil worden en dit wil volhouden moet je het voor jezelf WEL leuk maken.
Ga bijvoorbeeld lekker twee keer in de week een uur zwemmen of naar een leuke sportschool met leuke mensen. Doe waar jij gelukkig van wordt want dan blijf je doorgaan tot jij je doel behaald hebt!

Anders krijg je weer uitstel en voel jij je daarna weer schuldig of rot dat het weer niet gelukt is. 

 

BEGIN KLEIN MET BIJVOORBEELD: GEZONDE, LEKKERE EN SIMPELE RECEPTEN.

 

Doe rustig en relaxed aan. Het is al heel knap en moedig dat jij überhaupt begint.

Want iemand die stevig is begint meestal bij nul en moet rustig opbouwen anders is de kans groot dat hij/zij het niet volhoud. Zoals de meeste mensen gaan van nul naar honderd en zijn naar een paar weken weer terug bij af!!!

Zonde van de tijd, moeite, energie en ook nog eens van het geld.

 

Tip 1: Neem nooit gelijk een abonnement op de sportschool.
Draai eerst proef en als het leuk is en blijft dan kun je rustig gaan uitbouwen.
Doe waar jij je goed bij voelt laat je niks opdringen zoals bij veel wel mensen gebeurt.
Tip 2: Trek een jaar uit voor een ambitieus doel want in een jaar kan veel gebeuren.

Tip 3: Probeer eens deze gratis recepten weekmenu uit. 

Tip 4: Houdt discipline door het leuk te houden want geen discipline betekent geen resultaat. Wat wil jij echt? Hoe graag wil jij het?
Wat betekent het voor jou als jij slank en gespierd bent?

Tip 5: Eet veel eiwitrijke maaltijden.

Tip 6: Om effectief en ontspannen af te slanken en gespierd te worden, ga lekker zwemmen of doe fysiek werk in bijvoorbeeld de natuur of in de tuin.

Tip 7: Probeer biologische natuur producten.

TEST HOE SLIM JIJ ECHT BENT?

Doe de gezonde IQ-test.

WAAROM WIL JIJ AFSLANKEN?
 Om trots te kunnen zijn.
 Om blij te kunnen zijn.
 Om mij fit te voelen.
 Voor mijn gezondheid.
 Alle bovenstaande redenen.

EEN DOEL BEHALEN VEREIST WEL DISCIPLINE.

Heb jij een grote waarom? Dan moet je wel serieus ermee aan de slag. 

Wat wil jij echt? En hoe zou het voor jou zijn als jij dat doel behaald heb?
Hoe blij en gelukkig voel jij je als je resultaten ziet en meet?

Visualiseer dat eens voor jezelf. 

Doe de afslank IQ-test.

De vijf fatale fouten die mensen maken tijdens afslanken.

Ben je wanhopig op zoek naar een fijne manier om tevreden te worden met je lichaam? Doe na dat jij deze video hebt gekeken, gratis de test om juiste adviezen te krijgen die aansluiten op jouw situatie om het afslanken wat makkelijker en gezonder te maken. 

Deze video waarschuwt voor de 5 fatale fouten die mensen maken tijdens het afslanken.

Wat de leugens zijn waar jij voor moet oppassen.

Het is de bedoeling dat jij op een gezonde manier slank en fit wordt en dat het resultaat blijvend is.

We behoeden mensen om te voorkomen dat ze veel geld en tijd verliezen aan een ongezonde business of waarzeggerij.

 

Nu dokter Ocsar Helm heeft verteld wat de 5 fatale fouten zijn, Kun je hier de afslank IQ test doen. Na afloop van de test krijg je gratis advies om doelgerichter je resultaten te behalen tijdens het afslanken en negatieve effecten te voorkomen. 

GEZOND AFSLANKEN IS LEUK

 

Gezonde gratis weekmenu om effectief buik vet te verbranden.

WAAROM WIL JIJ AFSLANKEN?

 Omdat ik trots wil zijn voor de spiegel.
 Omdat het voor mij gezonder is.
 Meer vitaliteit en kracht.
 Overige redenen
Stemmen

REDEN DAT STRENG DIËTEN NIET WERKT.

Door makkelijke recepten met de juiste lekkere en gezonde ingrediënten, is op korte termijn, blijvend resultaat zichtbaar.

Bij de meeste diëtisten is de uitdaging groot en gaan mensen al snel jojoën. Dit effect is meestal na een aantal weken al te zien.

Één van de redenen hiervoor is dat het dieet gespannen en streng is samengesteld en mensen er als snel klaar mee zijn na weinig effect te hebben gezien. Je bent niet voor niks naar een diëtist gegaan en je wil graag doelgericht resultaten zien. Deze zinloze sessie gaat in de meeste gevallen ook nog eens van je eigen risico af!

Consequentie: Je verlies snel kilo`s maar je heb ze na een paar weken er net zo hard weer bij met misschien wel 30% rente. Dit effect ontstaat door dat je voedingstoffen mist en je lichaam hier niet aan gewend is.

Gefeliciteerd je bent zojuist door diëten bijvoorbeeld van 100 kilo op korte termijn naar 130KG gegaan.

Alle moeite, tijd en geld die je erin had geïnvesteerd, is dan voor niets geweest!

 

MET LEKKERE GEZONDE RECEPTEN MAAK JIJ AFVALLEN ZINVOL EN LEUK.

Ervaring van andere mensen. Over zinvol en doelgericht afvallen met lekkere en gezonde recepten.

 

"Hey Oscar!

Nou, ik heb natuurlijk zelf niet de ervaring voor het afvallen van 100 naar 50 kilo, maar ik vind het wel belangrijk om fit en slank te blijven zonder dat ik daar al te veel voor hoef te doen. En mijn vrienden hadden trouwens complimenten over het boek en de recepten dus hartstikke bedankt!"


"Mijn vrouw was verrast door mijn kookkunsten..."

Beste Oscar,

Je afslank recepten zijn toppi! Mijn vrouw was verrast door mijn kookkunsten, het is heerlijk om haar te zien genieten en we beiden afvallen. Na 9 dagen hadden we er beide al 2 kilo's af.

 

 

"Jouw boek is het eerst dieet wat ik heb kunnen volhouden."

"Ik zou je nog laten weten wat ik vind van je boek. Zoals je weet heb ik jarenlang last gehad van overgewicht en dat belemmerde mij gewoon heel erg in mijn bewegingen en dus bijvoorbeeld in mijn contacten met m'n kleinkinderen.

Als het warm was in de zomer durfde ik gewoon niet de tuin uit met ze. M'n gewicht schommelde ook heel erg en ik kon geen dieet volhouden. Jouw boek is het eerst dieet wat ik heb kunnen volhouden. Het is ook heel duidelijk geschreven, het is heel helder voor mij. Ik ben er heel erg blij mee en wil je daar graag voor bedanken!"

RESULTATEN VAN DR OSCAR FANS.

 

Gezonde koolhydraat arme heerlijke recepten van dokter Oscar Helm.
 

(Sophie)

"Mijn man en ik zijn 4 kilo afgevallen in de eerste twee weken met je recepten. Ik heb weer veerkracht in het leven!"

Ik vindt het persoonlijk erg relaxed afvallen. We hebben samen meerdere diëtisten gehad maar dat is ons helaas niet bevallen. 

Deze recepten zijn echt een aanrader voor mensen die gezonder willen eten en zich wat fitter willen voelen. 

De recepten zijn lekker en de resultaten goed! 


 

(Annelot)

"Ik ben erg onder de indruk van de diversiteit van de recepten Geen recept is hetzelfde en ze smaken eigenlijk allemaal goed."

Een paar dagen geleden heb ik je receptenbijbel gekocht. De eerste paar kilo's zijn er ondertussen al af. Ik ben een harde werker dus dat helpt natuurlijk ook mee ;)


 

(Willem)

"Daarom was een boek waarbij ik lekkere dingen kon blijven eten voor mij de ideale oplossing. Het was weer een keer wat anders."

"Hoi Oscar, ik ben van het veel te hoge gewicht van 96 kilo naar 76 kilo gegaan dus natuurlijk wil ik mijn ervaring daarover met jou delen.

Voor mij is het moeilijkst om de eerste stap te zetten. Het idee dat ik geen lekkere dingen meer mag eten, maar dankzij jou boek kwam ik er dus achter dat dat dus nog wel kan. Dat is een nieuwe ervaring voor mij, totaal iets anders en daardoor is het mij denk ik ook gelukt. Ik was ook blij dat de recepten ook niet te ingewikkeld waren want ik ben zeker geen master chef. Super! Dankjewel!"

Voorbeelden van resultaten die jij gaat behalen als jij deze recepten probeert.

Dit ga jij ook bereiken als jij deze gratis Webinar kijkt, waarin de geheimen met jou worden gedeeld om optimaal vet te verbranden.

Was dit nuttig?

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Review eerlijk en kritisch na het uitproberen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.