Home » Sitemap navigatiesysteem » Geld verdienen » Beleggen met crypto

Beleggen met crypto

Gepubliceerd op 14 juli 2020 om 11:31

De 20 geheimen om miljonair te worden in 2020.

 

Hoe rijk worden? rijk worden met crypto? miljonair worden met beleggen? Het zijn bijzondere geheimen die nu eindelijk ontrafeld worden zodat jij eindelijk kan leven in vrijheid en onafhankelijkheid.🚀 

 

Hier de 20 tips die miljonairs jou niet vertellen:

 

Ze geven minder uit dan dat er binnen komt. Zo hebben ze op langer termijn meer geld en kunnen ze meer investeren in bijvoorbeeld: beleggen of in hun eigen business of de echte slimmeriken in persoonlijke ontwikkeling.

Geduld is een schone zaak. Snel rijk worden is alleen voor mensen die ook snel weer arm zijn. Iemand die er wat langer over doet om wat op te bouwen zou ook stabiel blijven in datgene wat hij in de jaren opgebouwd heeft.

Ze zijn zuinig. Je ziet vaak niet eens aan de buitenkant dat ze miljonair zijn.

Ze weten dat geld niet gelukkig maakt of ziektes geneest. Het is slim om niet met je successen te koop te lopen.

De focus ligt op hun doel. Focus + tijd = Succes.

Ze beheren hun geld zelf. Omzet groeit als een kind en een kind geef je niet weg aan een ander maar verzorg je zelf.

Eerst jezelf dan de rest. Eerst je eigen zaken opruimen en afbetalen dan pas de rest. Je eigen zorgen en zaken hebben eerste prioriteit. Dit is een gezonde egoïsme om geen problemen op te lopen in je eigen ontwikkelingen.

Ze doen iets waar hun passie ligt. Werken voor jouw eigen passie is het beste wat jij kunt doen. Hier haal jij je meeste energie uit en die energie en tijd kan jij weer investeren om verder te groeien in je passie.

Ze plannen hun eigen financiële toekomst. Dat betekend dat ze zelf de controle bewaren over hun pensioen en zo min mogelijk belasting hoeven af te staan door zichzelf goed te laten informeren over belasting technische aspecten en voordelen die je eruit kan halen. Een eigen strategie.

Ze werken hard maar besteden ook waar dat kan dingen uit. Het is nooit verkeerd om hard te werken of te leren over iets wat jou interesseert of waar jij uiteindelijk meer voordeel uit kan halen. Maar tijd is kostbaar, beloon jezelf goed en besteed dingen uit aan anderen waar dat kan en handig is. Bijvoorbeeld schoonmaak van het huis, administratie, en andere zaken die veel tijd en energie kosten.

 

Ze zijn goed verzekerd. Iedereen kan iets onverwachts overkomen. Als je goed verzekerd bent bespaar je op termijn heel veel kosten, stress, energie en tijd. 
Verdiep je goed in verzekeringen en vermijd onnodige risico`s.

Ze zijn niet onder de indruk van de concurrent. Focus je vooral op jezelf en je eigen ontwikkelingen en niet op die van een ander. Wat boeit jou het nou dat een ander een dikke patsers bak heeft...

Ze zijn strategisch in sparen op meerder plekken. De kracht van samengestelde interest is het krachtigste wapen dat er bestaat om rijk te worden. Hoe langer de kracht kan werken, hoe groter het eindkapitaal.

Geen onnodige schulden of risico`s. Waarom jezelf vastbinden als je het niet kan veroorloven??? Dat is toch dom.

Ze denken groot en out of de box. Stel doelen die vandaag onmogelijk lijken geloof erin en de planning komt dan vanzelf op je pad. 

Besef dat tijd een kostbaar bezit is. Gebruik tijd nuttig want tijd komt nooit meer terug, Maak op tijd de beslissing dat je vrij en onafhankelijk wil zijn.

Wat je niet hebt kun je niet geven. Dit geldt voor alles... Wat je niet hebt kun je niet geven.

Positie en autoriteit moet je verdienen. Als jij mensen helpt om probleem op te lossen of aan ontspanning, dan verdien jij het ook om rijk te zijn. Dit vereist ondernemende instelling en moed.

Ze werken aan persoonlijke ontwikkeling. Dit zeggen zelfs alle miljardairs dat persoonlijke ontwikkeling de sleutels zijn naar succes!

De grootste geheimenis het geestelijke deel... ontdek het link hieronder.

Ontdek hier hoe jij aan echte rijkdom kunt komen.

Gratis masterclass beleggen met crypto.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.